Over ons

Over PLEXSYS

Afspraak is afspraak

Bij PLEXSYS komen we onze afspraken na. Duidelijke communicatie naar onze klanten is een belangrijk onderdeel van onze organisatie. In een wereld met complexe terminologie wint simpel altijd. Onze focus ligt op de lange termijn relaties met onze partners, om deze zo goed mogelijk te kunnen en blijven ondersteunen. 

PLEXSYS maakt alle keuzes met twee hoofdlijnen in het achterhoofd: cloud-only en mobile-first. Daar zijn al onze oplossingen op gestoeld. Techniek mag niet meer belemmeren, maar moet vrijheid bieden. Vrijheid om te leren, werken of creeëren waar en wanneer je dat wilt. Op ieder apparaat.

Onze oplossingen zijn erop gericht onze klanten productiever te maken zonder hen afhankelijk te maken van tijd of locatie. Tegen een zo aantrekkelijk mogelijke prijs, waarbij altijd ruimte bestaat voor maatwerk of specifieke vraagstukken.

Dé betrouwbare partner voor innovatieve IT oplossingen zijn. Met onze techniek, competenties en input van klanten creeëren we meerwaarde voor de markt en onze klanten met flexibele én betaalbare technologie als speerpunt.

Betrokkenheid en maatwerk

Elke organisatie zit anders in elkaar en vraagt om een ander implementatie- en adoptietraject. PLEXSYS implementeert daarom alle systemen op basis van uw wensen en behoeftes. Geen standaardoplossingen dus, maar maatwerk op basis van uw organogram, behoeftes, functies en eisen.

Onze geschiedenis

2010

DE 'CLOUD'

De vraag naar cloudoplossingen in het Nederlands onderwijs neemt toe, maar een goede implementatiepartner ontbreekt.

2012

PLEXSYS

PLEXSYS

PLEXSYS lanceert als onafhankelijk dienstverlener met een cloud-implementatiemethode waarmee een eerste stap gezet wordt om serverloos werken en leren mogelijk te gaan maken.

2018

ROTTERDAM > WADDINXVEEN

ROTTERDAM > WADDINXVEEN

PLEXSYS is uitgegroeid tot een brede dienstverlener in cloudoplossingen voor werken en leren met een klantportfolio wat meer dan 600 organisaties in Nederland overstijgt en verhuist naar Waddinxveen.

2019

CLOUDBLOCKS

Met de introductie van Cloudblocks wordt een modulair model geboden aan onze klanten waarmee zij zelf de breedte en diepte van de dienstverlening bepalen. Deze dienstverlening strekt zich uit tot het leveren van volledig cloud werkplekbeheer voor medewerker, leerkracht en leerling inclusief ondersteuning, updates, opleiding en beveiliging!

Onze Partners & Certificeringen

Om gebruik te kunnen maken van de nieuwste en beste technieken, werken we samen met ‘s werelds meest toonaangevende merken.