Young man engineer making program analyses

Netwerk- en systeembeheer

Pijlsnelle internettoegang en een veilig netwerk, zowel bedraad als draadloos is onmisbaar voor een gedegen omgeving voor online werken en leren.
Een veilige netwerkomgeving met betrouwbare apparatuur en goede service bij calamiteiten

24/7 monitoring en minimale downtime

Alle onderdelen van het netwerk worden proactief gemonitord waardoor de continuïteit van de verbinding en dienstverlening gewaarborgd is. Potentiële problemen worden tijdig geïdentificeerd waardoor downtime waar mogelijk wordt vermeden. Een solide verbinding binnen en buiten de organisatie is cruciaal, want niemand wil offline zijn.  

Brede toepasbaarheid

Onze monteurs en apparatuur kunnnen overweg met vrijwel alle verbindingen, van gigabit glasvezel tot een 4G verbinding in de buitengebieden. 

Veiligheid voorop

Zowel buiten als binnen het netwerk staat veiligheid voorop. Toegang tot interne apparatuur (printers e.d.) wordt voor gasten afgeschermd en natuurlijk ontbreekt een firewall niet.

Content filtering

Internetten moet zorgeloos zijn, daarom worden bekende websites met schadelijke software en pornografisch materiaal real-time geblokkeerd.

Modern Draadloos

Waar wifi vroeger vooral om dekking ging, is met tabletonderwijs capaciteit belangrijk geworden. Met onze draadloze netwerken is iedereen supersnel online.

Bent u benieuwd of uw netwerk nog voldoet aan de huidige maatstaven, de veiligheid op orde is of wel geschikt is voor het faciliteren van onderwijs met tablets of mobiele apparaten? Laat een QuickScan uitvoeren voor een onafhankelijk advies en overzicht van implicaties voor uw organisatie.

INZICHT EN BELEID

Weet meer over uw netwerk dan ooit tevoren

Vergaar eenvoudig inzicht in het gebruik, de prestaties, doorvoersnelheid, gedrag van gebruikers, apparaten, printers en meer met onze geavanceerde analyses, voor zowel bestuur als ICT-er.

Hardware en apparatuur

Naast netwerk- en systeembeheerdienstverlening leveren we ook hardware en apparatuur. Naast desktops, laptops en servers bieden wij ook beveiligingsoplossingen zoals firewalls, netwerkapparatuur, audio/video oplossingen en meer.

Printbeheer en Cloud Printing

De printer maakt integraal onderdeel uit van het organisatienetwerk, maar ook een kostenpost. Met onze printbeheeroplossing wordt kleurgebruik in de hand gehouden, beveiligd printen geforceerd en hebben alleen de toegewezen personen toegang tot het geven van printopdrachten.