office-365-outlook
Microsoft

Office 365 en Teams

Verbeter de informatiebeveiliging van uw organisatie, faciliteer geweldige samenwerkmogelijkheden (ook op afstand) en verlaag de kosten van ICT-beheer.
De techniek van Microsoft met de ervaring en service van Plexsys

De totaaloplossing voor werken, leren en communiceren via de Microsoft Cloud

Office 365 bestaat uit een aantal onderdelen die samen een totaaloplossing vormen voor de IT-behoeften van uw organisatie:

Microsoft Exchange

Al decennialang simpelweg de beste e-mailoplossing ter wereld met postvakken, gedeelde agenda's en geavanceerde communicatiemogelijkheden. 

Microsoft SharePoint

Biedt uw organisatie een krachtig intranet met veilige bestandsopslag, versiebeheer, online samenwerken, documentstromen en een organisatiewiki met informatie.

OneDrive voor Bedrijven

Verschaf eindgebruikers  1TB (1024GB) persoonlijke opslag waar zij documenten kunnen opslaan, kunnen samenwerken met collega's en leerlingen en kunnen delen.

Office Forms

Creeër in minuten een enquête, toets of vragenlijst en verzamel in een handomdraai responsen en resultaten die eenvoudig via Excel te analyseren zijn.

Met Microsoft Teams word werken en leren op afstand op een sociale, veilige en flexibele manier mogelijk gemaakt voor leerkrachten, leerlingen, medewerkers en externen.

Microsoft Teams: chatten, vergaderen, bellen en delen

PRIVACY & VEILIGHEID

Bescherm uw organisatie én medewerkers

Met Office 365 zijn organisatiegegevens beschermd tegen veelvoorkomende oorzaken van datalekken, aanvallen en schadelijke software en worden eindgebruikers geholpen bij het juist verwerken van gegevens, zowel intern als extern.

De eindgebruiker is bij ons integraal onderdeel van de implementatie.

Nieuwe techniek is zinloos als de mensen die ermee moeten werken niet in dit proces worden meegenomen. Met gedegen voorlichting en training van eindgebruikers zowel online als offline behaalt uw organisatie maximaal rendement uit de IT-investering.