office-365-outlook
Microsoft

Office 365 en Teams

Verbeter de informatiebeveiliging van uw organisatie, faciliteer geweldige samenwerkmogelijkheden (ook op afstand) en verlaag de kosten van ICT-beheer.
De techniek van Microsoft met de ervaring en service van Plexsys

Alle apps, instellingen en beveiliging centraal geregeld.

Medewerkers en leerlingen ervaren een apparaat zonder problemen of ongemakken, zelfs nieuwe apparaten worden indien gewenst geheel gebruiksklaar afgeleverd zonder tussenkomst van de eindgebruiker.

Veel gemak, geen gedoe

Drie kwartier wachten op een Windows update? Dat gebeurt bij ons niet! Updates worden buiten gebruikerstijden uitgevoerd. Zo is het apparaat altijd gebruiksklaar.

Veiligheid voorop

Een gedegen balans tussen gebruik en veiligheid. Zo worden USB-sticks geblokkeerd en kunnen gebruikers alleen goedgekeurde, veilige applicaties installeren

Naadloze integratie met Office 365

Inloggen met uw e-mailadres, automatisch aangemeld bij SharePoint en OneDrive en alle Office apps met één muisklik klaar voor gebruik. 

Office Forms

Creeër in minuten een enquête, toets of vragenlijst en verzamel in een handomdraai responsen en resultaten die eenvoudig via Excel te analyseren zijn.

Met Microsoft Teams word werken en leren op afstand op een sociale, veilige en flexibele manier mogelijk gemaakt voor leerkrachten, leerlingen, medewerkers en externen.

Microsoft Teams: chatten, vergaderen, bellen en delen

PRIVACY & VEILIGHEID

Bescherm uw organisatie én medewerkers

Met Office 365 zijn organisatiegegevens beschermd tegen veelvoorkomende oorzaken van datalekken, aanvallen en schadelijke software en worden eindgebruikers geholpen bij het juist verwerken van gegevens, zowel intern als extern.

De eindgebruiker is bij ons integraal onderdeel van de implementatie.

Nieuwe techniek is zinloos als de mensen die ermee moeten werken niet in dit proces worden meegenomen. Met gedegen voorlichting en training van eindgebruikers zowel online als offline behaalt uw organisatie maximaal rendement uit de IT-investering.